Mollerussa recupera aquest mes la 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Lleida

  • La jornada, coorganitzada per la firma Xtrategics i Fira de Mollerussa i que no es va poder fer l’any passat per la pandèmia, se celebrarà el divendres 29 d’abril
  • Entre els ponents figuren reconeguts professionals com a Paula Heller, cap de Transformació Digital en Sistema de Salut de Catalunya

Fira de Mollerussa continua recuperant la seva activitat després del parèntesi de la pandèmia i ja té a punt el programa per a la 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Lleida, convocatòria coorganitzada amb la firma Xtrategics. Es desenvoluparà el divendres dia 29 d’abril al Teatre L’Amistat de la capital del Pla d’Urgell, on ja s’havia fet en les darreres edicions, segons han explicat aquest matí en roda de premsa l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona; el soci d’Xtrategics, Narcís Romà, i el director de l’ens firal, Xavier Roure.

 

En la seva intervenció, l’alcalde ha recordat que la Trobada és una aliança “d’èxit” entre Xtrategics -firma que va engegar la convocatòria l’any 2016-, i Fira de Mollerussa, que va començar a col·laborar ja en el seu segon any.

 

Per la seva part, Narcís Romà ha mostrat la seva satisfacció per recuperar la jornada, un esdeveniment “consolidat” que arriba a la seva sisena edició i que enguany planteja un programa compartit al 50% entre contingut i networking, ja que s’ha volgut primar també espais de retrobament entre els participants.

 

Romà ha desgranat el programa de la Trobada, la qual arrancarà a les 9.40 del matí amb una benvinguda per part de l’alcalde. La consultora empresarial Txell Costa serà la primera ponent amb la xerrada Marketing amb influencers: Youtubers, bloggers i altres celebrities digitals, seguida de Luz Hernández, head de Customer Experience a Holaluz.

 

Sobre ¾ d’11 està prevista la sessió Com donar servei en temps rècord a 7,5 milions de catalans, a càrrec de Paula Heller, cap de Transformació Digital en Sistema de Salut de Catalunya, i Elisabeth García, gerent d’Innovació de l’Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut.

 

Després de l’espai previst per a esmorzar i com a networking es portaran a terme dues sessions més: Què faries si tens el poder d’aconseguir tots els emails del món?, i La transformació digital de les Pimes. Fons Next Generation, ajudes i oportunitats.

 

En acabar les ponències tindrà lloc un dinar i tertúlia d’actualitat empresarial, segons va informar el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, qui va afegir que l’acte comptarà amb la intervenció Ucraïna un conflicte, dues visions, a càrrec de Ramon Roset, d’Oilseeds Supply Chain i membre del Comitè Organitzador de la Fira de Sant Josep, i, en segon lloc, la presentació de l’Agrupació Empresarial del Pla d’Urgell (Agrupem), a càrrec de Joan Caba, director general d’iClotet.