Mollerussa participa en la presentació de Mobile Week Catalunya 2022

  • L’alcalde Marc Solsona ha assistit aquest matí a l’acte que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha participat aquest matí a la presentació de la Mobile Week Catalunya 22, acte que s’ha portat a terme a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. La  Mobile Week Catalunya és una iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya, amb el suport de CaixaBank i Damm, i que, en aquesta quarta edició, arribarà a 16 territoris catalans –dels quals tres són de Lleida– a través d’activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania.

 

Durant l’acte, presidit pel secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer, s’ha realitzat una fotografia de família amb els representants àmbits territorials que participen.

 

Per tercer any consecutiu, un d’aquests territoris serà Mollerussa amb la programació  d’activitats que es portaran a terme entre el 28 i el 30 d’abril. A més de la capital del Pla d’Urgell, i pel que fa a la demarcació de Lleida, també hi participen Lleida ciutat i la Seu d’Urgell.

La Mobile Week Catalunya 2022 aspira a minimitzar les bretxes digitals de la ciutadania, tot aportant eines i recursos per afrontar el dia a dia en matèries com ara drets digitals, entreteniment i nous mitjans digitals, habilitats professionals digitals i educació o desinformació.