La Mollerussa Lan Party celebra el seu quinzè aniversari amb la tornada a la ‘normalitat’ i 500 participants

L’alcalde Marc Solsona posa en valor l’Associació Mollerussa Lan Party com a col·lectiu organitzador sense el qual el Saló no seria possible

 

L’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha mostrat aquesta tarda la satisfacció de l’ens firal per la recuperació de les activitats “a ple rendiment” i la ‘normalitat’ en la 15a Mollerussa Lan Party que se celebra aquests dies als Pavellons Firals de la ciutat i que ha reunit 500 participants, xifra que “ens ressitua com una de les més importants del país”. Solsona ha fet una valoració “exitosa” de la convocatòria en el transcurs de la visita institucional al saló, on ha estat acompanyat pel director de l’ens firal, Xavier Roure, i l’Edu Roca, membre de l’Associació Mollerussa Lan Party, entre altres autoritats.

 

L’alcalde, que ha mostrat el seu desig de recobrar l’any vinent el nombre de participants d’abans de la pandèmia i arribar a registrar els 700 inscrits de l’any 2019, ha volgut fer públic l’agraïment al col·lectiu coorganitzador de l’esdeveniment, l’Associació Mollerussa Lan Party, per la seva dedicació. Així, després d’un breu vídeo d’aquests quinze anys, Solsona ha assenyalat que des de “Fira de Mollerussa fem l’acompanyament professional i logístic, però el mèrit està en l’associació que ho fa possible”.

 

500 participants procedents d’arreu de l’Estat espanyol, Catalunya i Andorra

 

D’altra banda, el director Xavier Roure ha destacat la procedència d’aquests cinc-cents participants presencials d’enguany, amb inscrits d’arreu de l’Estat espanyol com l’Aragó, el País Basc o de la Comunitat Valenciana, així com de tot Catalunya i, també, d’Andorra.  A més, el director ha volgut posar en valor el seguiment de l’esdeveniment per altres canals com les xarxes socials. 

 

Des de l’ens firal, Roure ha recordat “la mirada” del certamen cap a altres col·lectius amb la programació d’activitats com la xerrada realitzada ahir sobre el tema de ciberseguretat i adreçada al món empresarial.   

 

La 15a Mollerussa Lan Party va obrir dijous a la tarda i tancarà demà diumenge a migdia després del lliurament de premis als guanyadors dels tornejos que s’han dut a terme.