La 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital aplegarà demà divendres més de 200 empresaris a Mollerussa

  • La jornada, coorganitzada per la firma Xtrategics i Fira de Mollerussa, es farà al Teatre L’Amistat amb la participació de  reconeguts professionals en màrqueting i transformació digital

Més de 200 empresaris de les comarques de Lleida s’han inscrit ja en la 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital que es desenvoluparà demà divendres dia 29 d’abril al Teatre L’Amistat de Mollerussa, iniciativa coorganitzada per Fira de Mollerussa i la firma Xtrategics i que torna al calendari després que l’any 2021 no es pogués fer per la pandèmia.

 

Amb una participació majoritària d’executius, els assistents gaudiran de les xerrades de reconeguts professionals que posaran damunt la taula com aprofitar la transformació digital, com adaptar-se a les noves formes de consum i de negoci o com aprofitar la digitalització per fer les empreses més eficients i arribar a més clients.

 

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí amb l’acreditació dels participants i amb la benvinguda, prevista a les 9:40 hores, per part de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui donarà pas a la primera de les conferències que, sota el títol Com donar servei en temps rècord a 7,5 milions de catalans, anirà a càrrec de la cap de Transformació Digital en Sistema de Salut de Catalunya, Paula Heller, i d’Elisabet Garcia, gerent d’Innovació de l’Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut.

 

Abans de l’esmorzar i networking –previst a les 11:20– es desenvoluparan dues xerrades més: Marketing amb influencers: Youtubers, bloggers i altres celebritis digitals, per part de Txell Costa, consultora emrpesarial, conferenciant internacional i professora universitària, i Customer Experience. Guia pràctica, a càrrec de la cap de Customer Experience a Holaluz, Luz Hernández.

 

La segona part del matí, després de la pausa, la trobada inclou dues ponències més sobre La transformació digital de les Pimes. Fons Next Generation, ajudes i oportunitats, impartida per Xavier Piqué, de Transformació Digital de la Cambra de Lleida – AceleraPyme, i Què faries si tens el poder d’aconseguir tots els emails del món?,  amb Gerard Compte, de Ceo & Founder de Findthatlead & Scrab.in.

 

La Trobada, la qual es pot consultar a www.lleidadigital.cat, finalitzarà amb un apartat de conclusions.

 

En acabar, tindrà lloc un dinar i tertúlia d’actualitat empresarial al Resquitx, acte que comptarà amb la intervenció Ucraïna un conflicte, dues  visions, a càrrec de Ramon Roset, d’Oilseeds Supply Chain i membre del Comitè Organitzador de la Fira de Sant Josep, i, en segon lloc, la presentació de l’Agrupació Empresarial del Pla d’Urgell (Agrupem), a càrrec de Joan Caba, director general d’iClotet.

 

La Trobada Empresarial sobre Transformació Digital és una convocatòria nascuda el 2016 de la mà d’Xtrategics, incorporant-se en la seva organització l’any següent Fira de Mollerussa. Des del 2019 se celebra al Teatre L’Amistat.

 

La 6a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital, al Teatre L’Amistat, i el posterior Networking Lunch, al Resquitx, s’emmarquen en el programa d’activitats a Mollerussa dins la Mobile Week Catalunya 22.

 

D’altra banda, avui dijous a les 6 de la tarda arrencarà la programació d’enguany a la capital del Pla d’Urgell com a seu territorial –16 a Catalunya– de la Mobile Week Catalunya, una iniciativa de Mobile World Capital impulsada conjuntament amb el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, i que compta amb el suport de CaixaBank i Damm. L’activitat d’aquesta tarda serà un taller de mostres amb circuit integral a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila i adreçat al públic infantil.